Consultancy: een goed begin is het halve werk

De beslissing is gevallen, de knoop is doorgehakt. Nu je voor de software van AFAS hebt gekozen, gaat er veel veranderen binnen jullie organisatie. Om het maximale uit onze software te halen, is het van belang om deze vanaf het begin goed in te richten.

Daarom is het van belang om jullie huidige bedrijfsprocessen te analyseren. Wellicht kom je tot de conclusie om sommige bedrijfsprocessen opnieuw te evalueren en - waar nodig - aan te scherpen. De ervaren consultants van AFAS ondersteunen je bij dit proces en zorgen ervoor dat je bereikt wat je wil bereiken: meer inzicht, minder kosten en meer werkplezier voor jou en je medewerkers.

Dit klinkt simpel, maar hoe pakt AFAS dit aan?

Een software implementatie heeft een grote impact op jouw organisatie en processen. Wij gebruiken onze implementatie standaard SIMPEL om in een zo kort mogelijke tijd samen met jou het maximale uit jouw automatisering te halen.

SIMPEL staat voor: Snelheid, Integratie, Meerwaarde, Passie, Eenvoud en Lef. Een door AFAS zelf ontwikkelde methode ondersteund door de internationale standaard Prince2. Lees verder over SIMPEL.