AFAS Tennis Classics

De AFAS Tennis Classics is een Nederlands 4-daags tennistoernooi voor voormalige wereldtoppers. Zij bereikten of wonnen een Grand Slamfinale, haalden de eerste plaats van de wereldranglijst of veroverden de Davis Cup. AFAS is sinds 2008 naamgevend sponsor.

AFAS nodigt samen met ruim 30 AFAS-partners ongeveer 500 zakelijke gasten per dag uit in het eigen AFAS Netwerkplaza in het VIP-dorp. Het verbinden van de gasten van AFAS en partners maakt van de AFAS Tennis Classics een ultiem netwerkevent.

Sjeng Schalken heeft de editie van 2015 op zijn naam gezet! Hij was te sterk voor de Chileen Fernando González.

Ook in 2016, eind november is het Omnisport in Apeldoorn weer het domein van toernooidirecteuren Jacco Eltingh en Paul Haarhuis. AFAS is enorm trots dat zij hoofdsponsor van dit evenement is, waarbij sportiviteit en humor de boventoon voeren!

Een keur aan bekende oud-tennisprofs heeft al aan de AFAS Tennis Classics mee gedaan; McEnroe, Borg, Lendl, Edberg, Courier, Rafter, Cash, Wilander, Ivanisevic, Krajicek en ook toernooidirecteur Haarhuis speelt zich in de kijker.

Meer informatie lees je op de AFAS Tennis Classics website en hieronder kan je naar een sfeerimpressie kijken, veel plezier!