AFAS Circustheater

Het Circustheater in Den Haag heet vanaf 1 augustus 2011 het AFAS Circustheater. AFAS heeft zich verbonden als naamgevend sponsor aan het theater dat bekend is van de grote musicals van Stage Entertainment/Joop van den Ende Theaterproducties.

Het bijna 110 jaar oude Circustheater is vanaf begin jaren negentig het paradepaardje van Stage Entertainment, het live-entertainment bedrijf van Joop van den Ende. Jarenlang was Fortis (voorheen VSB) verbonden aan dit theater totdat deze bank vorig jaar uit het Nederlandse straatbeeld verdween. Met AFAS heeft Stage Entertainment een mooie nieuwe partner gevonden. Op dit moment draait Disney's The beauty and the beast in het AFAS Circustheater:

Filmpje van Disney's The beauty and the Beast


Circustheater

Het 110 jaar oude Circustheater is onderdeel van Joop van den Ende Theaterproducties/Stage Entertainment en biedt onderdak aan grote internationale musicalproducties. De afgelopen jaren waren onder andere Aida, The Lion King en Tarzan, Wicked en Sister Act in het Scheveningse theater te zien. 

Over Stage Entertainment

Stage Entertainment is de toonaangevende internationale theateronderneming die in 1998 werd opgericht door Joop van den Ende. De onderneming bestaat uit meer dan 35 werkmaatschappijen, in acht landen. Zij bieden het publiek in Europa en New York een breed scala aan live entertainment. Ruim 10 miljoen mensen zien jaarlijks een Stage Entertainment productie.